SkjermbildeStanghjørnet AS

Jan Petter Lillelien (t.v.) er innehaver av Mix Stanghjørnet som er blant landets største kommisjonærer og en av svært få som har vært med helt siden oppstarten av Norsk Rikstoto i 1982. Vi ble også den første fysiske kommisjonær med salg av spill fra egen nettside – hos oss kan du levere alle egenkomponerte spill eller kjøpe hurtigspill.

Pål Jensen er tipsansvarlig for våre Eksperten-andelslag samt oppdaterer hjemmesiden med tips og travrelaterte artikler.  Pål har lang erfaring både som travjournalist og tipser (Nettavisen, hesteguiden, Jarlsberg travbane) og legger alltid mye jobb bak både artikler og tipsforslag. Hans tilbakebetalingsprosent på Eksperten de siste drøye tre årene er fantastiske 96 – skyhøyt over snittet og garantert på topp blant Ekspertene.

Våre andelslag blir alltid levert så sent som mulig for å dra nytte av siste info. Vi lager andelslag med priser helt ned til 55 kroner pr. andel – disse er meget populære og har bokført en rekke femsifrede gevinster med 77.000 kroner som topp. På våre større andelslag benytter vi som regel jokersystem basert på utgangshester – våre største enkeltgevinster har vært 944.000 og 525.000.

I februar 2017 fikk Pål fullklaff på V75 og spilte inn over 2.7 millioner fordelt på 26 andelslag – det betød at hele 192 andelskjøpere fikk femsifret premie.

I jackpotomganger går vi alltid ALL IN ved å kun spille om førstepremien (V6).

GRATIS TIPS
Her på hjemmesiden publiserer Pål travtips og andre spillrelaterte artikler av beste kvalitet – i hovedsak ferske forhåndsvurderinger til onsdagens V76 samt V75 på lørdagene. Følg oss på facebook så vil du alltid være oppdatert på når ting skjer.

For å skape en spennende fremtid Sammen! har vi valg å være en del av MIX kjeden

Velkommen til Stanghjørnet

 

Årets Kommisjonær